Onze praktijk

            

           

 

 

Geachte patiënt/relatie.

Graag wil ik u op de hoogte brengen van een verandering binnen mijn praktijkvoering.
In de afgelopen 25 jaar heb ik met veel plezier als solist gewerkt in mijn eigen tandartspraktijk.
De laatste jaren is er binnen de tandheelkundige zorg enorm veel veranderd en is het als solistisch-werkende tandarts steeds moeilijker om in alle zorgbehoeften te voorzien en aan alle wet- en regelgeving te voldoen.
Ik ga daarom dan ook de samenwerking aan met Tandheelkunde Beverdam in hetzelfde pand.

Voor u als patiënt brengt dit ook een aantal voordelen met zich mee;
* Er is meer continuïteit. De praktijk is bijna het gehele jaar geopend, ook grotendeels tijdens de vakanties. Bij mijn afwezigheid kunnen afspraken worden overgenomen door mijn collega-tandartsen.
* In een grote praktijk zijn meerdere specialismen aanwezig, waardoor diverse behandelingen gewoon onder hetzelfde dak kunnen plaatsvinden.
* Er is steeds meer specifieke apparatuur op de markt die in een grotere praktijk betaalbaar wordt en ten gunste komt aan de kwaliteit van de tandheelkunde.

Kortom, per 1 juni aanstaande zal ik de samenwerking aangaan met praktijk Tandheelkunde Beverdam. Voor u als patiënt verandert er weinig, ik blijf als uw tandarts werkzaam in hetzelfde pand. Wat wel veranderd is de praktijknaam, dit wordt voor de gehele praktijk; Tandheelkunde Beverdam en zal ik de praktijk in de toekomst samen voeren met Jan Beverdam en Stijn van Doren.
Wij kijken alle drie uit naar een prettige samenwerking in onze gezamenlijke praktijk.

Mede namens Jan Beverdam en Stijn van Doren

Met vriendelijke groet,
Wieb Lageveen

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op!